Wij zijn anders........

 

Je hebt het misschien al gezien in onze ‘pizza pitch’. Trainers in Bedrijf is anders. Het is voor jou. Het is zoals een pizza smaakt uit een echte Italiaanse steenoven. Met weinig ingrediënten maar wel van heel goede kwaliteit. Samen met jou wordt dat de beste pizza!

 

De ‘ingrediënten’ van Trainers in Bedrijf. In zomer- of winteruitvoering.......

 

Hans Vliem

Als je over alle mogelijkheden wilt praten, bel dan Hans. Hij heeft samen met Nico Trainers in Bedrijf opgericht en kent elk hoekje en gaatje van de eigen winkel, Hij gaat graag met jou in gesprek over wat een mooie oplossing is voor jouw vraag. Hans is Trainers in Bedrijf. Extravert, tikkie rood en geel, inhoudelijk jouw vakman, humor, houdt enorm van het werk, geniet van het resultaat.

Hans is fulltime Trainers in Bedrijf. Maar maakt ook tijd voor lekker mountainbiken en een rondje Italië of Schotland met vrouw en buscamper. Dat is namelijk ook erg leuk!

Roemer Daalderop

Multitalent, dát is het goede woord. Trainingsacteur, co-trainer, coach, filmer en niet te vergeten ‘chef’ van een team vaste super fijne trainingsacteurs. Wat is dan de rode draad? Precies! Gedrag tussen mensen. Met een scherpe analyse, mooie feedback, geweldig spel, veilig voor deelnemers. Geen wonder dat Roemer al heel lang dé trainingsacteur en co-trainer is. En niet te vergeten coach waarmee je in korte (online) sessies heel gericht kunt werken aan jouw concrete leervraag. Al meer dan 15 jaar lid van ons team.

 

Nico Ebbinkhuijsen

Voor je het weet heb je echt geluk. Want als Nico een training of coaching voor je uitvoert is dat best speciaal. Hij bouwt namelijk af richting een welverdiend leven vol met lummelen, beetje golfen en in speciale gevallen nog een mooie klus doen. Waarbij hij gebruik kan maken van zijn enorme schat aan ervaring. Rustig, luisterend en zeker ook sturend.

Je begrijpt het al, bijvoorbeeld perfect als persoonlijke coach. En natuurlijk ook als levenslang maatje van Hans. Zeker ook achter de schermen! 

Johan Munneke

Je voelt je bij hem gelijk vertrouwd. Warm, persoonlijk contact en dienstbaar zijn, daar gaat het om bij Johan. Hij is de vakman met kennis van zaken die de inhoud met de vaardigheden weet te combineren.

Zoek je een warme veilige betrokken trainer of coach die jou helpt bij inhoud en vertaling naar vaardigheden? Bel dan Johan. Zelfs als hij op zijn zeilboot zit maakt hij  tijd voor je. Of wat dacht je van een goed intake- of coachgesprek op die boot?

Johan is al meer dan 15 jaar onderdeel van ons team. 

Claire Hinse

Deelnemers op hun gemak laten voelen, daar ligt de focus van Claire. Trainen in een enthousiaste en vertrouwde sfeer. De rode draad is altijd communicatie. Ben je op zoek naar een betrokken trainer die ervoor zorgt dat je het geleerde ook direct in je eigen praktijk kunt gaan inzetten? Bel dan Claire.

Hiernaast is ze een buitenmens in hart en nieren en houdt ze zich in haar vrije tijd bezig met het trainen en coachen van en met haar paarden. Wat dacht je van een coachsessie of intake in die omgeving, iets voor jou?

 

En ja, we zoeken nog een samenwerkingspartner. Die ons scherp houdt, die tegenwicht biedt, een jongere generatie vertegenwoordigt en waarmee het nog leuker is. Ben jij die echte management- en/of vaardigheidstrainer die zich 100% herkent in onze kernwaarden? Bel dan Hans om kennis te maken en vooral te kijken en proeven of we bij elkaar passen. Als mens en als professional.